Een advies
op maat

Bij Finantia vertalen wij belastingzaken naar duidelijke adviezen en concrete oplossingen.

We zijn u graag van dienst met gedegen advies bij belangrijke fiscale keuzes.

Belastingadvies

Iedereen in Nederland moet jaarlijks belastingaangifte doen. Voor veel Nederlanders is dit niet de meest favoriete bezigheid. Zeker wanneer er speciale omstandigheden zijn, zoals het aan- of verkopen van een woning, overlijden of een scheiding. In deze situaties kan aangifte doen ingewikkeld zijn. 

Wij zijn er voor de particuliere klant die hulp nodig heeft bij belastingvraagstukken. Wij kunnen u advies geven, maar ook de belastingaangifte volledig uit handen nemen. 

Maar wij helpen ook de ondernemer het overzicht te behouden. Hoe krijgt u uw fiscale stip op de horizon scherp?

Wij vertalen ingewikkelde belastingzaken naar duidelijke adviezen en concrete oplossingen. Samen komen we tot een strategie die helder uitzicht biedt op duurzaam succes.

Finantia is er voor u!

Ondernemersadvies & administratie

Bent u als ZZP’er of als eenmanszaak op zoek naar uitleg en begeleiding in het inrichten, opstarten of herorganiseren van de administratie? Wij kunnen u daarbij ondersteunen. Wij helpen de administratie helder en efficiënt te organiseren en bijvoorbeeld bij het doen van de belastingaangifte. 

Onze kennisgebieden

Hieronder treft u de kennisgebieden aan waarbij wij u kunnen assisteren: 

 

Indien u een vraag heeft waarvan u niet weet of dat in onze kennisgebieden valt neem dan gerust contact met ons op. Eén van onze specialisten staat u te woord.