Een hypotheek die bij u past

Een hypotheek die naadloos aansluit op uw persoonlijke situatie met voordelige maandlasten waar u jarenlang profijt van heeft.

We zijn u graag van dienst met gedegen advies bij belangrijke financiële beslissingen.

Hypotheek

U kent vast wel de wilde verhalen over hypotheken die de ronde doen tijdens gezellige familiefeestjes. Het gaat dan over de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek, de levensverzekeringshypotheek en spectaculair lage rentetarieven die veelal uit de lucht zijn gegrepen. Voor ons staat vast dat iedere situatie anders is en dus om maatwerk vraagt. De financiering van uw woning moet echt bij u passen en aansluiten op uw persoonlijke situatie. Niet alleen in het eerste jaar, maar ook als uw inkomenssituatie verandert, zal de financiering als een huis moeten blijven staan.

Bij Finantia krijgt u antwoord op alle vragen, bijvoorbeeld:

  • Kan ik mijn huidige hypotheek meenemen en wat zijn de voorwaarden hiervoor?
  • Welke hypotheekvorm is het beste voor mij?
  • Met welke geldverstrekker kan ik het beste zaken doen?

Goede voorbereiding is een pré

Een gedegen oriëntatie voordat u een jarenlange hypotheek afsluit is van groot belang. Om uw nieuwe bezit op de juiste manier te financieren is het daarom noodzakelijk dat we uw toekomst zo grondig mogelijk verkennen. Finantia biedt inzicht in de mogelijkheden van maatwerkfinanciering waarin uw persoonlijke wensen centraal staan, bijvoorbeeld met:

  • Extra aflossingen
  • Meeverzekeren overlijden
  • Inbreng eigen middelen

 

Als onafhankelijk hypotheekadviseur hebben wij contact met diverse geldverstrekkers. Hierdoor zijn wij in staat u een gedegen advies te geven, volledig aangepast aan uw wensen.

Erkend Financieel Adviseur

Diverse hypotheekvormen

Hieronder is een aantal hypotheekvormen weergegeven die wij voor u als particulier kunnen verzorgen. Klik op een hypotheekvorm voor meer informatie: