Een service voor en na een overlijden

Nabestaandenservice begeleidt u met het afhandelen van zaken die voor en na een overlijden geregeld moeten worden.

We zijn u graag van dienst met gedegen advies bij belangrijke beslissingen voor of na een overlijden.

Nabestaandenservice

Als nabestaande komt er veel op u af. Al heel snel na het overlijden moeten er veel praktische dingen geregeld worden. Wij begrijpen dat uw hoofd daar niet naar staat. Daarnaast bent u waarschijnlijk niet helemaal thuis in de materie waardoor alles lang duurt en onnodig ingewikkeld is.

Om die reden zijn wij Nabestaandenservice gestart. Dit is een initiatief van Finantia, de dienstverlener op het gebied van hypotheken en verzekeren. Omdat wij dagelijks veel vragen krijgen over de zaken die geregeld moeten worden bij een overlijden, zoals het verkopen van een woning of het stopzetten van een hypotheek, brengen wij het regelen van al deze zaken bij elkaar.

Nabestaandenservice kijkt naar wat er moet gebeuren en welke instanties geïnformeerd moeten worden. Doordat wij de beschikking hebben over een groot lokaal netwerk kunnen wij u ondersteunen bij alle zaken die voor en na het overlijden geregeld moeten worden. In een persoonlijk gesprek zullen wij inventariseren wat wij voor u kunnen betekenen. Over deze zaken hoeft u zicht geen zorgen meer te maken.