Een verzekering
op maat

Verzekeringen met uitstekende voorwaarden zorgen voor optimale zekerheid voor u en uw gezin. Ook voor uw zakelijke verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Wij zijn u graag van dienst met gedegen advies bij belangrijke financiële beslissingen.

Verzekering

U heeft uw woning of bedrijf zo ingericht dat u zich er prettig voelt. Het meubilair, de vloerbedekking en de kleuren heeft u met zorg uitgekozen. Met een verzekeringsadvies is het niet anders. Een goed verzekeringsadvies dient dan ook op maat te worden gemaakt. Evenals bij de inrichting van uw huis of bedrijf moet u zich er wel prettig bij voelen.

Finantia heeft goede contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen en banken, zodat een breed aanbod aan mogelijkheden u ten dienste staat. Door onze onafhankelijkheid kunnen wij u een op maat gemaakt en gedegen advies geven. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit en continuïteit van onze diensten. De verzekeringsbedrijfstak hecht aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Daarom is binnen de verzekeringswereld een gedragscode opgesteld, die wij van harte onderschrijven.

Het afsluiten van een verzekering is slechts één aspect. Gedurende de looptijd van de verzekering kunt u ook op onze ondersteuning rekenen, bijvoorbeeld bij schadeafwikkeling en bemiddeling tussen u en de verzekeringsmaatschappij.

Particulier verzekeren

Heeft u uw verzekeringen als particulier goed geregeld? Wij adviseren en bemiddelen in alle verzekeringen voor de particuliere markt. Hieronder zijn een aantal verzekeringen weergegeven die wij voor u als particulier kunnen verzorgen.